De ce sa ne alegi pe noi?

Hotel Olguta – clasificat cu 3 stele este amplasat in localitatea Eforie Nord, zona Steaua de Mare la o distanta de aproximativ 400m fata de mare. Constructia noua, arhitectura, dotarile moderne precum si personalul calificat fac ca Hotel Olguta sa fie o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta placuta pe litoralul Marii Negre.

Hotel Olguta dispune de urmatoarele spatii de cazare: 22 camere duble, 5 twin si 3 apartamente.

Hotel Olguta va pune la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina cu sezlonguri si umbrelute, bar, loc de joaca pentru copii cu acces gratuit, parcare pazita.

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Olguţa este o proprietate situată la mai puţin de 400 de metri de plaja Mării Negre din Eforie Nord şi oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber cu scaune de plajă gratuite. Parcarea privată este gratuită.

Această gazdă pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unităţile de cazare includ şi un frigider.

Curtea interioară are o zonă de relaxare acoperită şi vă puteţi bucura de soare pe terasă, lângă piscină. 

Olguţa se află la 15 metri de un restaurant şi la 200 de metri de staţia autobuzului local. Gara din Eforie Nord este la 2,6 km, iar Constanţa se află la 13 km. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este la 38 km.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Eforie Nord! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Acceptam plata cu tichete de vacanta!

Vreau sa fac o rezervare